Optični stroji

Optični stroji Briot

Podjetje je vse od začetka poslovanja pooblaščeni zastopnik za znamko BRIOT v Sloveniji. V ta namen skrbi za prodajo in servisiranje optičnih strojev te znamke, hkrati pa dobavlja tudi stroje sorodnih znamk WECO, VISIONIX in Luneau Technology.

Oglejte si ponudbo:

Stroji omogočajo profesionalizem na področju brušenje leč. Omogočajo vrtanje pod kotom, utor pod kotom, izdelavo zaščitnih faset pod kotom in drugo. Vse funkcije v enem stroju. V podjetju Rels nudimo tudi možnost odkupa; staro za novo!

Briot eEmotion

Briot Emotion

Gre za novo tehnologijo, ki je enostavna za uporabo in omogoča vse funkcije in vrste brušenja leč z visoko natančnostjo. Ponuja visoko kakovost za sprejemljivo ceno.

Video predstavitev

Briot ZD-XLd

Alta zd-xld

Alta ZD-XLd z novo SD-tehnologija omogoča brušenje najrazličnejših oblik po vaših željah. Enostavno izrežete obliko, skenirate in izbrusite. 

Video predstavitev

Briot Alta

Briot alta

Briot Alta združuje vse funkcije, od brušenja vseh vrst leč, skeniranja šablon in demo leč z luknjami pa do vrtanja pod kotom od 0-30 stopinj in vrezovanja utora pod kotom.

Video predstavitev

Briot Attitude

Novi brusni stroj Briot Attitude, ki je prejel zlato nagrado razstave SILMO Paris, omogoča vse funkcije brušenja vseh materialov, frezanje oblik po vaših kreacijah, nabor vseh možnih faset, brušenje leč za sončna očala do baze 12. Popolnoma nova tehnologija centriranje in blokiranje leč v HD tehniki, prikaz dioptrij, kanala progresivnih stekel, odčitavanje  demo leč s pomočjo gravitacije in še mnogo drugih funkcij. Oglejte si video predstavitev na povezavi.

Video predstavitev

Podjetje Rels, d. o. o., omogoča tudi odkup starih strojev (staro za novo), ki jih vzdržuje in nato prodaja po zmerni ceni. Preverite trenutno ponudbo.

Trenutno ni na zalogi rabljenih strojev.

V prodajnem oddelku vam ponujamo tudi optične stroje znamke Weco, tj. znamka sorodna znamki Briot, ki prav tako omogoča vrhunske rezultate pri brušenju v optikah, laboratorijih in delavnicah.

Video predstavitev

Weco E.3

Weco e3

Združuje številne tehnologije v enem; 7” VGA ekran na dotik, skener Smooth ScanTM, omogoča vrtanje, brušenje in druge možnosti oblikovanja. Sodi v sklop vrhunska oprema.

Video predstavitev

Weco E.6

Weco E.6

To je nova tehnologija, ki je navdih našla v industrijskem oblikovanju. Z novo SD-tehnologijo lahko oblikujete vse vrste oblik.

Video predstavitev